DetacheringDetachering

Hoewel onze core business werving en selectie is, zijn we wel wat gewend op het gebied van detachering. Door onze goede relatie met onze opdrachtgevers worden we meer dan eens benaderd of we mensen kunnen aanbieden voor langere tijd of bijvoorbeeld via een detavast constructie ( Nu is de detavast constructie ook mogelijk alleen gebruiken we die over het algemeen meer in combinatie met werving en selectie ). Dit gaat vaak over functies die in het verlengde liggen van onze werving en selectie activiteiten en ook voor projectmatige detachering worden wij gebruikt.

Immenso heeft zelf ook mensen in dienst die beschikbaar zijn voor detachering. Zo kunnen wij prima voorzien in (interim) recruitment opdrachten en hebben we enkele zeer kundige software testers in dienst via onze testafdeling Testoo.

Detachering met spectaculaire opdrachten! Voor minder doen we het niet. Nu klinkt dat wel heel spannend maar de collega’s die via ons gedetacheerd zijn doen uitdagende, lerende projecten anders nemen we het project niet aan. Nu vinden wij vrij veel projecten uitdagend dus het is ook niet zo dat we van alles aan het weigeren zijn. De kern van de boodschap is echter wel dat we vinden dat collega’s die een detachering opdracht doen moeten blijven leren en zichzelf iedere dag moeten kunnen blijven uitdagen. Denk daar maar eens over na. Hoe vaak komt het niet voor dat je denkt: “Wat heb ik het afgelopen jaar eigenlijk gedaan en geleerd?”. En dat is nu precies wat we willen voorkomen. Onze mensen hebben 1 hoofddoel en dat is kwaliteit leveren!

Contact

Uiteraard komen we graag met u in contact. Zoals u heeft kunnen lezen zijn we overtuigd van de kwaliteit die we leveren en denken we met onze lean organisatie uitstekende kwaliteit en scherpe tarieven te kunnen aanbieden. Wij nodigen u daarom graag uit op ons kantoor in Huizen of kunnen desgewenst ook bij u langskomen op uw locatie.

Wij committeren ons aan het NVP sollicitatie code. Hiermee heeft u bij ons wat meer houvast dan bij andere bureau’s. Hiermee zeggen wij dat we gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. U leest bovendien wat u van ons kunt verwachten als het gaat om de vele facetten die met detachering te maken hebben. Daarnaast hanteren wij de 10 beloftes voor klanten, hiermee weet u altijd waar u aan toe bent als u zaken doet met Immenso.