Marketing Vacatures

Hallo Marketeer! Op zoek naar uitdagende Marketing Vacatures? Stop met zoeken en lees snel verder!

Immenso, dé specialist in ICT Vacatures en Online Marketing Vacatures! Wij beschikken namelijk over een ruim aanbod aan Marketing Vacatures verdeeld over het hele land. Door ons diverse klantenbestand krijgen wij niet alleen aanvragen voor ICT en Sales Vacatures, maar ook voor Marketing Vacatures (en management, sales, administratief e.d.). Door onze bewezen kwaliteiten en jarenlange ervaring zijn wij in staat de perfecte match te maken tussen marketeer (man/vrouw) en werkgever.

Ben jij een (on)ervaren marketeer? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, een frisse wind of een werkgever die je wel waardeert? Neem dan snel een kijkje in ons vacature-aanbod voor Marketing Vacatures! Wij werven voor grote en kleine klanten binnen verschillende branches. Of je nu op zoek bent naar internetmarketing, traditionele marketing of een combinatie van beide, wij kunnen je van dienst zijn! Onze klanten zijn gevarieerd en hebben echt niet enkel hun wortels in de ICT. Met de opkomende technologieën, de verschuiving van offline naar online en alle verschillende kanalen waar tegenwoordig rekening mee gehouden moet worden, veranderd het landschap van de ervaring (online) Marketeer continu en onze klanten veranderen mee!

Zit jouw vacature er niet tussen? Dat is jammer, maar wees niet getreurd, dit kan morgen alweer ander zijn. Ons vacature-aanbod veranderd regelmatig dus hou onze site goed in de gaten! Daarnaast kan jij je altijd vrijblijvend inschrijven. Wij houden je dan op de hoogte van de laatste vacatures en nemen contact met je op bij passende vacatures! Wij kijken namelijk altijd eerst naar Marketing Vacaturesde ingeschreven kandidaten bij ons in de database bij elke nieuwe aanvraag die wij krijgen. Dus vandaag geen geluk? Misschien binnenkort dan wel!

Functie Eisen Marketing Vacatures:

Afhankelijk van de branche waarin je actief bent kan het takkenpakket voor de diverse Marketing Vacatures nogal verschillen. Toch zijn er altijd een aantal terugkerende eisen die vrijwel voor elke vacature gelden:

  • Als marketeer ben je minimaal HBO geschoold in een relevante richting (communicatie, marketing, bedrijfskunde, media e.d.);
  • Het spreekt in je voordeel als je aanvullende cursussen gevolgd hebt. Voor internetmarketeers is de bijvoorbeeld een Google Analytics of AdWords certificaat;
  • Je bent communicatief (in woord en geschrift), creatief en je denkt in oplossingen – niet in problemen;
  • Je bent leergierig en adaptief. De markt is continue in bewegingen, nieuwe trends komen en gaan. Er wordt dus van je verwacht dat je hierop kan anticiperen;
  • Kennis van- en ervaring met social media en vooral goed op de hoogte zijn van de sterktes en zwaktes van de verschillende uitingen;
  • Tot slot ben je als Marketeer enthousiaist, proactief, commercieel en representatief!

Heb jij ervaring met de bovenstaande zaken? Neem dan snel een kijkje tussen onze Marketing Vacatures en wie weet zit jij wel spoedig aan tafel bij je nieuw werkgever!

Overige mogelijkheden:

Heb jij je droombaan niet kunnen vinden? Niet getreurd! Zoals gezegd kan dit morgen alweer anders zijn. Volg ons daarom op onze social media kanalen en blijf geïnformeerd over toekomstige Marketing Vacatures via TwitterFacebookGoogle+ en LinkedIn.

Ben je niet op zoek naar Vacatures voor Marketeers, maar op zoek naar ICT Vacatures of Sales Vacatures? Ga dan naar de vacature zoekpagina.