Online Marketing Vacatures

Jij voelt je als een vis in het water als jij achter je computer de online presentatie van organisaties optimaliseert. Helaas voor jou staat dat nu even op een laag pitje en zoek je een nieuwe uitdaging. Het goede nieuws is dat jij ons hebt gevonden, want bij Immenso hebben wij een grote verscheidenheid aan Online Marketing vacatures openstaan.

Denk bijvoorbeeld aan vacatures voor Online Marketeers, maar ook aan vacatures voor specialisten op het gebied van Google AdWords, Google Analytics, Content, e-mailmarketing en Social Media. Waar jij ook naar op zoek bent binnen de online marketing, er is een grote kans dat je bij ons vindt wat jij zoekt. Wij specialiseren ons namelijk in vacatures op het gebied van de digitale wereld. Lees dus snel verder voor boeiende online marketing vacatures.

Online Marketing VacaturesWat houden de functies van de Online Marketing Vacatures in?

Wat jij precies doet als Online Marketing medewerker hangt natuurlijk helemaal af van de werkgever, jouw achtergrond, jouw interessegebied en jouw ambities. Zoals hierboven is omschreven, zijn er binnen de Online Marketing-wereld veel verschillende functies te vervullen. Hieronder vind je een aantal functies die te vinden zijn op het gebied van Online Marketing.

Ten eerste is er de Allround Online Marketeer die zich bezighoudt met alle facetten van het vak. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit zoekmachineoptimalisatie, zoekmachineadverteren, contentc reatie, e-mailmarketing, het in de gaten houden van Google Analytics, het opzetten van social media strategieën en het uitvoeren van deze strategieën. Kortom: geen dag is hetzelfde en de afwisseling is groots.

Specialisten vind je voornamelijk in grotere organisaties of in online marketingbureaus. Heb jij bijvoorbeeld veel kennis van Google AdWords? Dan kan het heel interessant zijn voor een organisatie om jou aan te nemen voor het opzetten, uitvoeren en optimaliseren van AdWords-campagnes.

Google Analytics-specialisten houden zich bezig met het analyseren van de resultaten uit Google Analytics. Zij vragen zichzelf af waar zaken goed gaan op een website en waar het totaal misloopt. Aan de hand daarvan kunnen zij adviezen uitbrengen over hoe het beste met deze gegevens om kan worden gegaan. Een Allround Google Analytics-expert kan hier vervolgens zelf mee aan de slag.

Heb jij een vlotte pen, schrijf je foutloos en kun je goed nadenken over content strategieën? Dan ben jij een Content Marketeer in hart en nieren. Content marketeers denken na over blogmodules, content pagina’s en schrijven daar de bijbehorende content voor.

Ook als e-mailmarketeer en social media specialist ben jij een schrijver. Daarbij draait het bij e-mailmarketeer voornamelijk om het schrijven van interessante nieuwsberichten, follow-up e-mail enzovoorts, die de lezer ervan aanzet tot actie. Social media specialisten zijn goed in het overbrengen van een korte, sterke boodschap. Daarnaast zijn ze creatief, zodat het bedenken van een ludieke social media campagne geen enkel probleem voor hen is.

Algemene functie-eisen Online Marketing Vacatures

De functie-eisen in Online Marketing Vacatures verschillen per specifieke functie. Het is in ieder geval van groot belang dat jij op de hoogte bent van de laatste online marketingontwikkelingen en dat jij een grote interesse hebt in het online marketingvakgebied. De algemene eisen op een rij:

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt bij voorkeur een commerciële opleiding afgerond;
  • Je hebt een commerciële instelling.Waar kom je te werken?

Waar kom je te werken?

Als je op zoek bent naar een professionele werkplek waar jij jouw talenten kwijt kunt, dan is het aan te raden om eens tussen onze online marketing vacatures te kijken. Ons portfolio bestaat voor een groot deel uit online georiënteerde organisaties. Dat zorgt ervoor dat wij precies weten hoe wij de beste match vinden tussen werkgevers en werknemers.

Reageren op Online Marketing Vacatures bij Immenso

Heb jij je droombaan gevonden tussen onze Online Marketing Vacatures? Dan is het tijd om met ons in contact te komen! Maak een account aan en solliciteer direct op de vacature. Heb je dit met succes gedaan? Dan ligt de bal bij ons, want wij bekijken jouw cv en motivatiebrief aandachtig en beoordelen of jij thuishoort bij onze opdrachtgever. Hebben wij vertrouwen in jou? Dan maken wij een afspraak met jou, om je beter te leren kennen en om jou beter te helpen bij het in contact komen met je potentiële werkgever. Als alles voorspoedig voorloopt, regelen wij voor jou een afspraak met de opdrachtgever zelf.

Op zoek naar kandidaten voor Online Marketing Vacatures?

Zoek jij SEO Specialisten, Online Marketeers, E-commerce Managers of Website Bouwers? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het invullen van al jouw Online Marketing Vacatures, want een betere partner ga je niet vinden!

Met onze jarenlange online ervaring (deze website is immers niet voor niets zo goed te vinden) weten wij namelijk precies wat er gevraagd wordt voor het invullen van Online Marketing Vacatures! Wij verzorgen al jaren met veel succes de invulling van de vacatures van een aantal Online Marketingbureaus in Nederland.