Zoekt u een vacature Financieel? Bij Immenso bent u aan het goede adres voor de vacature Financieel.

Vacature Financieel

Wij hebben vacature Financieel in Rotterdam, in Alphen aan den Rijn en in Utrecht. Denk hierbij aan Financieel Beleidsmedewerkers, medewerker AO/IC, Concern Controllers, Financial Controllers, Business Controllers en een Junior Treasurer.

Vacature Financieel: de organisaties

Een aantal van de genoemde posities in deze vacature zijn beschikbaar bij onze opdrachtgever in Utrecht. Een organisatie die zich bevindt in de publieke sector, goed voor haar eigen mensen zorgt, maar ook goed zorgt voor de mensen daarbuiten. Een hele mooie organisatie waarin je verschil kan maken. Spreekt het maatschappelijke doel je aan, lees deze vacature Financieel dan vooral verder.

Vacature Financieel: verdere informatie

Naast onze opdrachtgever in Utrecht hebben we nog meer Financiële posities beschikbaar bij andere opdrachtgevers. Met name in de Randstad. Dus word jij blij van cijfertjes? Wil jij jouw ervaring, kennis en expertise meenemen naar een volgende stap in je loopbaan? Dan ben je bij deze vacature op de juiste plek!

Solliciteren

Zoals je hebt gelezen hebben we veel en zeer diverse financiële posities beschikbaar. Voel jij je aangesproken, ben je nieuwsgierig en denk je van toegevoegde waarde te kunnen zijn bij een van onze opdrachtgevers? Dan nodigen we je uit om te solliciteren! Klik op de contactpagina, vervolgens krijg je een formulier te zien waar jij een aantal gegevens invult. Zo kunnen wij contact met jou opnemen. Upload ook even jouw cv, zodat we een goede afweging kunnen maken en kunnen bepalen of jij bij een van onze opdrachtgevers past. Is dit het geval? Dan gaan wij een gesprek met jou aan om je beter te leren kennen. Als wij nog steeds overtuigd zijn van een match tussen jou en onze opdrachtgever, dan introduceren wij jou bij je potentiële werkgever. Overige onderhandelingen vinden plaatst tussen jullie twee.